Dag 6.2.15 - spannende tijden
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
05 Mei 2015 | Nederland, 's-Hertogenbosch
De spanning slaat dus weer wat toe bij mij. Ik slik nu 'enkel de 6-mp'. Zou dit voldoende zijn? Blijft de ziekte weg? Zucht, lastige tijden.
En zo gaat er momenteel veel in mijn bolletje om:
- Medicatie
- Mindfulness
- Psycholoog
- Afbouwen mantelzorg
- Fleur naar kinderdagopvang of gastouder
- Fleur 9 mei 1 jaar - hoera!
- Quality time Adriaan en Kirsten
- Ik ben zo moe
- Positief blijven denken
En:
Erg vermoeiend allemaal.
Maar goed Koningsdag was erg gezellig. We zijn met z'n drieën de stad in geweest en hebben leuke goodies voor onze kleine prinses ingeslagen. Een speeltentje, kleertjes, schoentjes en een kindvriendelijke schommel. Afgelopen weekend een hele gezellige high tea met mijn oud-huisgenootjes en op zondag een familie Van Lierop brunch op Budel Airport. Ondanks de gezelligheid loop ik meteen tegen mijn beperkingen aan. Compleet uitgeput ben ik. Gesprekken met meerdere mensen blijkt dus erg vermoeiend. 1 a 2 uur hooguit hou ik het vol. Afgelopen twee dagen dus vooral bijgeslapen en wat uitgerust. Accepteren is echt een kunst. Een geduldig mens ben ik geworden het afgelopen jaar. Eens kijken of we ook dit een plekje kunnen geven.
Dag 6.2.5 - #tabletten: 11,5, #prikken: 0
Dag 6.2.14 - #tabletten: 4, #prikken: 1
Dag 6.2.15 - #tabletten: 4, #prikken: 0
06 Mei 2015 - 12:33
Marleen:
Meisje, meisje toch. Ik kan me de chaos in je hoofd helemaal voorstellen.
Zo veel onzekerheid, niet weten wat de toekomst gaat brengen.
Probeer niet te ver vooruit te denken, maar dat is makkelijk gezegd van een afstandje.
Ga op zoek naar dingen die je hoofd rustiger maken, want je kunt je energie beter gebruiken.
Mediteer je wel eens?