Dag 21 - klaar maken voor morgen
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
27 Juli 2014 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Gisteren met Jinke nog lopen grappen over een koosnaampje voor die mooie pruik. Kom je ineens in app-gesprekje terecht als "Wat voelt beter...een man of vrouw op je hoofd?" Of laten we het koosnaampje dan afhangen van de situatie. Ga je 's nachts alleen dolend met je Swarzeneggertje over straat of zwier je met een Ushi over de Amsterdamse grachten...
Mijn pa had ook nog een mooie quote: "God created only so many perfect heads, the others he covered with hair...!". Nu maar afwachten hoe perfect mijn kale bolletje eruit straks ziet ;-p.
Morgenochtend inchecken voor kuur #3. Check op bloedwaarden en 1 infuus. Dinsdag de rest van de kuur via het infuus en een ruggenprik.
#tabletten: 8, #prikken: 1
27 Juli 2014 - 20:40
Esther:
Hoi Kirsten,
Wat kun jij goed schrijven! Toch had ik gehoopt op een heel mooi avontuur over bijvoorbeeld de poepluiers van fleur en andere gewone, hedendaagse dingetjes! Maar helaas is de reden voor deze blog zo ontzettend oneerlijk en klote.... Ik leef in ieder geval elke dag erg met jullie mee en hoop dat je die $%#*£># cellen heel snel verslaat! Dat je ze verslaat, weten we wel! Zo'n sterke vrouw als jij! Om nog even terug te komen over films en series, revenge is een erg goede en spannende serie. Sterkte aankomende week!
Groetjes Esther -
27 Juli 2014 - 21:59
Margreet:
Heel veel sterkte maar weer de komende week !
Iedere avond kijken we of je iets geschreven hebt op je blog, we leven zo met jullie allen mee .