Dag 4.39 - wat gaat het worden?
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
11 Februari 2015 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Of zoals Bert van Bert en Ernie zing:
Bert:
wachten duurt laannggg... laannggg.... laannngg...
wat duurt dat wachten laannggg
ik wacht nu al zo laannggg... laannggg.... laannngg...
wat wacht ik toch al laannggg
9:00 naar huis - wachten
13:00 medicijnen halen - wachten
13:15 1-op-1 sporten bij fysiotherapeut - wachten
WACHTEN - WACHTEN - WACHTEN
13:45 DE TELEFOON!!!!
Bij de fysiotherapeut sport ik altijd met hartslagmeter om omdat deze bij mij redelijk snel de limiet bereikt. Na 10 min fietsen, 12 min stevig en doorwandelen/ joggen zat mijn hartslag na enige rust op 140. En toen ging - DE TELEFOON -. Binnen 2 seconde begon mijn hartslagmeter heftig te piepen - 167! Hoppa, wat stress niet met je lijf doet.
Grote Smurf. GOED NIEUWS - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje - vreugdedansje
Een kleine maar...:p, het apparaat dat de kleuring doet op mijn bloedcellen zat in het onderhoud. De officiële uitslag laat dus tot morgen einde van de ochtend op zich wachten. Maar over het algemeen, met redelijke zekerheid konden ze vertellen dat het er op leek dat jet het geen leukemiecellen waren. Pfff....ik kan ineens weer ademhalen. Nou zitten er natuurlijk nog wat mitsen en maren. 100% zekerheid heb ik nog niet. Morgen aan het einde van de ochtend de definitieve bevestiging. Nou he he..poeh poeh, wat was dit weer spannend.
Daarbij heeft mijn lijf van de chemokuur toch echt een knauw gehad, want mijn bloedwaardes waren nog verder gezakt. De neutrofielen die maandag op 0,7 zaten, waren verder gedaald naar 0,2. Weerstand is laag nu dus. En dat betekent morgen niet door met kuren. Dinsdag opnieuw bloedprikken en dan woensdag hopelijk door.
Vandaag en de komende dagen ontstressen na het hopelijk 100% bevestigende telefoontje morgenochtend.
Dag 4.39 - #tabletten: 3, #prikken: 0
11 Februari 2015 - 15:54
Evelyn En Ad:
Lieve Kirsten,
So far, so good. De rest komt ook, zeker weten. Hoop dat je nu een beetje kunt ontspannen. Morgen de volgende stap, op weg naar herstel.
liefs,
Ad en Evelyn. -
11 Februari 2015 - 16:06
André En Rita:
hoi Kirsten,
Jammer dat het goede nieuws niet in één keer komt maar met een hobbel. Morgen zijn we allemaal samen met jou/jullie extra blij.
Liefs,
André en Rita -
11 Februari 2015 - 16:28
Gerda:
Jeetje, wat een OPLUCHTING!!!!! Wij duimen verder voor morgen, maar voorlopig gelukkig weer even gewoon ademhalen... -
11 Februari 2015 - 16:40
Rosanne :
Wat een opluchting!!
Maar dat apparaat in het onderhoud, dat meen je toch niet?!! Oké, ik zal even tot 100 tellen...
Morgen komt de volgende sessie van vreugdedansjes!!
Van een afstandje doe ik met je mee!! -
11 Februari 2015 - 17:20
Arry:
Hey Kirsten,
Wat een MEGA opluchting!! Fijn dat de spanning er af is en morgen vast en zeker de definitieve bevestiging dat het goed is!
Hier ook een vreugdedans! -
11 Februari 2015 - 18:29
Marloes Van De Sande :
Joehoe, voor nu in ieder geval positief nieuws! Duimen dat Grote Smurf het bij het recht eind heeft.
Succes morgen met, ik durf het bijna niet te typen, wachten ;-p
Groetjes Marloes -
11 Februari 2015 - 18:59
Alieke:
Vandaag alvast vreugdedansje deel 1! Hopelijk is de opluchting morgen helemaal compleet! -
11 Februari 2015 - 21:19
Marleen (zwanger Fit):
Poeh wat zal dat een heel fijn telefoontje zijn geweest! Nu duimen dat het volgende telefoontje definitief positief is!
Groetjes Marleen