Dag 59 - Een goed jaar 1981!
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
04 September 2014 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Het is zonnig weer dus nu het nog kan lekker uit lunchen. Samen met pap, mam, Fleur en een vriendin op het terras. Heerlijk, focaccia tonijnsalade. Volgende keer lijkt me dat broodje Crispy Beef toch ook wel erg lekker. Op het invalide toilet naar de wc, de dames toiletten boven met wenteltrap laat ik vandaag even aan me voorbij gaan.
En dan is het weer wachten...tot de telefoon gaat.
En wachten duurt altijd zo lang op dit soort dagen.
.....
En hoe langer het duurt des te meer de twijfel toeslaat.
Zit ik onder de 100? Zou ik al 'mogen' beginnen?
En zo verstrijkt de tijd.
Op de terugweg naar huis gaat de telefoon. Potige Smurf: Goed nieuws! De ALAT zit op 81. Zie je wel 1981 is een heel goed jaar. Een verlaat verjaardagscadeau zullen we maar zeggen. Ik heb een paar dagen geleden opgezocht wat ALAT betekent: het is een enzym dat in de levercellen zit opgeslagen. Als levercellen beschadigd worden, lekt ALAT vanuit de lever in het bloed. Daardoor stijgt de hoeveelheid ALAT in het bloed. Dit kan komen door medicijngebruik zoals bij mij maar ook door een alcoholverslaving bijvoorbeeld. Bij gezonde mensen zit deze waarde rond de 33.
Dus: It giet oan. Morgen weer een cocktail van chemo's. Joehoe!!!
#tabletten: 0, #prikken: 1
04 September 2014 - 15:19
Corine Bison (Denemarken):
Goed nieuws, fijn!
Hoewel ik het een beetje dubbel vind om blij te zijn dat je weer aan de chemo mag, ben ik toch wel een beetje blij?!
Zet hem weer op de 2de ronde!!
04 September 2014 - 15:47
Marleen:
Ha Kirsten,
Wat een heerlijk nieuws, hier heb je weken op gewacht en dan nu jaaaaaaa
Levertje heeft braaf zijn best gedaan.
Het zal een zware periode worden maar het is de volgende slag in deze strijd die je moet maken om als winnaar uit de bus te komen. Jullie doen het geweldig met zijn allen!!!
Keep on fighting! -
04 September 2014 - 19:45
Lia (GE):
HiKirsten,
Fijn te lezen dat je bloedwaardes nu goed zijn en dat je aan de 2de ronde kan beginnen.
Toi-toi-toi Go for it!
Lia -
06 September 2014 - 20:17
Carien:
En of 1981 een goed jaar is ;-)
Op naar fase 2!!