Dag 58 - goede week
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
03 September 2014 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Gisteren heel even de stad in geweest om te kijken voor kleren voor Fleur. Ze groeit als kool. Gelukkig goed geslaagd en alles is goedgekeurd door Adriaan. Onderweg nog een kleine stop bij de Esprit. Een trui passen. Hmm...zou dat lukken met een pruik op? De verkoopmedewerkster zal toch raar staan kijken als mijn haardos er ineens afglijdt. Of als ik aan haar vraag of zij mijn pruik even wil vasthouden en ik hem daarna doodleuk weer opzet. Eigenlijk is het discriminerend dat er geen pruikenkoppies in de paskamers staan vinden jullie ook niet? Ik stem voor!
Zo schoof laatst op straat mijn pruik een klein beetje naar achteren omdat mijn eigen haar er nog onder zit. Dus ik trek de pruik onbewust weer goed naar voren. Als iemand dat gezien heeft zullen ze toch ook wel raar hebben staan kijken.
Morgen opnieuw bloedprikken. De afgelopen weken heb ik veel last gehad van mijn buik. Sinds een dag of 2, 3 voelt deze een stuk rustiger aan. Wie weet...krijgen we morgen goed nieuws.
Inmiddels zijn er voor de Kirsten soldaatjes al verschillende fruit en groente sapjes uitgeprobeerd. Wij zijn er weer klaar voor.
Dag 57 - #tabletten: 0, #prikken: 0
Dag 58 - #tabletten: 0, #prikken: 0
03 September 2014 - 18:14
Mario Koppen:
Hallo kersverse ouders,
Wat een prachtige dochter hebben jullie,
en Kirsten dat pruilmondje heeft ze toch echt van jou hoor.
xxxx Mario