Dag 20 - dikke vriendjes mijn bed en ik
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
26 Juli 2014 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Tja, ik geloof dat dat mijn leven, ons leven wordt, IS om beter te zeggen. Ik heb een lekker bed in ieder geval dus dat is een meevaller. Wij worden dikke vriendjes.
"Wij zijn twee vrienden, jij en ik
twee dikke vrienden, jij en ik
wij blijven altijd bij elkaar
al worden we meer dan honderd jaar
wij blijven vrienden
tot onze laatste snik.
Dennie Christian
Hoogtepuntje Kirsten: de pruik is rond! Nou ja stijl dan in korte coupe met natuurlijke manen. Ik ben er blij mee. En ja het is niet ik. Het is een tijdelijke andere ik. Dus de grappen en grollen over ragebollen, ma Flodder en andere gekkigheid zijn de tafel al rond gegaan. Ik kan het hebben hoor jongens. Mij maakt het geen snars meer uit. Ik ben er blij mee, ik kan zo als een gewoon mens met eigenwaarde en zelfverzekerdheid over straat. En zo staat de pruik nu mooi te wezen op een piepschuimen hoofdje op onze onderbroekenlade.
Hoogtepuntje Adriaan: eindelijk complete vrijheid voor het uitzoeken van een complete gezinsauto - zolang ik de kleur mag uitzoeken (;-p - blijf toch een vrouw) heeft hij verder alleenrecht. Doe je ding lieverd, geniet ervan! Enjoy!
Geluksmomentje: hmm Knels wat heb jij toch door de stamppot gedaan? Ik proef iets...aha...wijn. Yes, laten mijn smaakpapillen me toch nog niet helemaal in de steek. Lekker.
En de eerste 30 min op de hometrainer zitten erop - met hele grote dank aan familie Drenthen! Ik zal me in het zweet gaan werken voor jullie!
#tabletten: 8, #prikken: 1