Dag 2.56 - And she scores!!!!
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
30 Oktober 2014 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Stipt om 9:45 lopen we bij de hematoloog binnen voor de uitslag van de beenmerg punctie. Hij vraagt aan mij "Hoe gaat het?". "Wat is de uitslag van de punctie?" vraag ik hem terug...ik kan toch niet over koetjes en kalfjes praten als ik de uitslag nog niet weet? "Goed!", zegt hij. Yes - And she scores again!!
Kirsten - leukemie: 2-0
Zo, die zit.
Geen enkele @#$%^*kankercel te zien.
Nul komma nul. Hoppa!
"Hoe gaat het met mij?". Ik zeg opgelucht. Nu kan ik over koetjes en kalfjes praten. Geen enkele foute cel te zien in mijn beenmerg en hersenvocht. Dat geeft veel hoop voor de toekomst. Ik heb wel wat last van bijwerkingen maar het is goed te doen. Hij geeft ook aan dat hijzelf en arts-assistenten er verbaasd over zijn hoe goed ik door de heftige chemokuren heen wandel. Sterker nog, ik krijg nog meer goed nieuws mijn leverwaarde ALAT zit op 28. Zoals een normaal persoon, ondanks de liters gif die er naar binnen gaan. Trots op mijn lijf.
Op het plein voor het ziekenhuis doe ik samen met Adriaan een vreugdedansje. Oehoe-oeoe, handjes in de lucht, oehoeoe, oehoeoe!!! Doen jullie weer allemaal mee?
Naar huis naar onze ouders. Ook mijn ouders zijn voor deze spannende dag overgekomen uit Belgie. Taart eten van de beste taartenbakker van Nederland - de Rouw in Vught.
Vandaag vieren wij wederom feest. Volgende week door met kuren en starten we met fase 3. Daarover later meer. Nu eerst GENIETEN van vandaag.
#tabletten: 3, # prikken: 0
30 Oktober 2014 - 12:04
Ine En Bert:
Joepie !!!!
zo blij voor jullie allemaal !
Ine -
30 Oktober 2014 - 12:13
Marleen:
Olé olé olé
Kirsten is the champion, Kirsten is the champion
Door naar de volgende ronde
Wie durft de strijd nog aan met haar?
Geen enkele kankercel waagt zich nog in deze strijd
Want Kirsten gaat alle wedstrijden winnen!
Olé, olé, olé, olé, olé !!!!! -
30 Oktober 2014 - 12:25
Alieke:
YESSS!!!!!!! -
30 Oktober 2014 - 12:54
Mario Koppen:
Ja Adriaan ga maar vast sparen voor het wit.
Mario -
Truus:
Proficiat? Geweldig nieuws. Geniet ervan! -
30 Oktober 2014 - 17:57
Bert:
Goed nieuws!!!!! Ben blij voor jullie en word er zelf ook blij van -
30 Oktober 2014 - 18:16
Ingrid Van Omme:
Yes yes yes
Gefeliciteerd!
Yes you can beate this! -
30 Oktober 2014 - 19:22
Marloes (GE):
Proficiat, wat een mooi nieuws!
Nu genieten :-)
Groetjes Marloes -
30 Oktober 2014 - 19:41
Lianne:
Wauw, Kirsten, wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd met deze mijlpaal en inderdaad, wat een sterk lijf heb jij. Fijne dag! -
30 Oktober 2014 - 20:07
Cynthia (GE):
Super, wat een fantastisch nieuws !!!
groetjes Cynthia
30 Oktober 2014 - 20:08
Carien:
Wauw, wat weer een supernieuws!!!! Vreugdedansje? Zeg maar gerust VREUGDEDANS!!! Je doet het fantastisch, we zijn supertrots op jou! Dikke kus voor jullie alle drie.
Liefs Carien, Ger-Jan en Mirthe -
30 Oktober 2014 - 20:38
Olga (familie):
YES, Gefeliciteerd......Fantastisch nieuws, geeft weer positieve energie voor de volgende fase !
Je bent een SUPER-vrouw....... !
Dikke kus voor jullie <3<3<3
Liefs Olga -
30 Oktober 2014 - 23:40
Marleen (zwanger Fit):
Hey Kirsten
Wat een super nieuws!! Wat zullen jullie dat heerlijk gevierd hebben vandaag!
Groetjes Marleen -
31 Oktober 2014 - 08:38
Arry:
Wiehooeeeeee! Geweldig!!
En Adriaan, ik denk dat je alvast moet gaan denken over een heeeeeeele originele manier van een aanzoek (tip, misschien even in de bucket list van Kirsten kijken?)
x Arry -
31 Oktober 2014 - 17:20
Ellen Krijnen:
Kirsten, you did it! Je bent een kanjer (en de dokters ook).
Zoen uit Maastricht. -
31 Oktober 2014 - 18:36
André En Rita:
Hoi Kirsten,
Dit wilden we horen! Gefeliciteerd met deze mooie uitslag. Geniet ervan samen met Adriaan en Fleur,
Liefs, André en Rita -
fantastisch!!!!!!!!!!!
proficiat. komt allemaal goed. -
02 November 2014 - 10:56
René En Claire Hamers:
Wat een mooie berichten ...yoepie...! Hartelijke Groeten ook aan je ouders ...
02 November 2014 - 15:16
Anke:
Lieve Allemaal,
Wat was dat spannend!!!!
Kirsten jou feliciteer ik het eerst, je moet maar denken : hoe moeilijker ze het jou maken,
hoe sterker je wordt. Soms denk ik wel, dat een buddy handig zou zijn.
Iemand die wekelijks bij jou en alle smurfen checkt of de afspraken kloppen.
Ook Adriaan ,Fleur en jouw hulptroepen, die er dag en nacht voor je zijn : GEFELICITEERD.
Liefs en op naar de volgende hobbel
Anke
02 November 2014 - 20:32
Josien:
Super!!! Wat een goed nieuws!
Wat ben je ontzettend sterk! -
03 November 2014 - 21:05
Rianne (GE):
Fantastisch Kirsten! Dat heb je weer super goed gedaan!
Groetjes Rianne -
10 November 2014 - 10:50
Danielle:
Wat een goed nieuws Kirsten! Wat ben je een kanjer! Lieven groeten, ook aan Gillion en Renée.