Dag 3.45 - hallo bushokje!
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
18 December 2014 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Gisteren ook weer een bezoekje gebracht aan de fysiotherapeut. Ik word wat stijf en krijg oefeningen mee om mijn spieren op lengte te houden. Bewegen doe ik natuurlijk minder en de chemo verkleefd mijn spieren. Oprekken is dus belangrijk. Daarnaast is blijven lopen het devies. Helaas mag ik één keer wandelen niet inwisselen voor fietsen. Twee rondjes van 20 minuten per dag - ook op slechte dagen - om botontkalking te voorkomen is dus de afspraak. Daarnaast wat oefeningen voor mijn spieren rondom mijn heupen, want ik waggel inmiddels een beetje.
En zo tuffel ik dus vanuit huis de straat af richting het gouvernementsgebouw. Meestal lopen we in de Bossche Broek maar 's avonds als het donker is vind ik dat niet fijn meer. Het is een tijd geleden dat ik deze straat af ben gewandeld. En zo zie ik dat ik nu mijn oude vertrouwde bushokje voorbij loop (intern geluksmomentje). Het volgende bushokje komt in zicht. Jaah! Hallo bushokje, wat fijn om je een keer van dichtbij te zien. We hebben lang met elkaar geflirt, gekeken en gezwaaid maar je bleef zo ver weg. We hebben zelfs nog tijd over om iets verder te lopen. En zo flirt, kijk en zwaai ik naar het volgende bushokje. Met jou kom ik over een tijdje kennismaken!
Dag 3.44 - #tabletten: 6 , #prikken: 0
Dag 3.45 - #tabletten: 6 , #prikken: 0
19 December 2014 - 14:10
Ineke Stijnen:
Dag Kirsten,
Niks zo fijn als flirten met bushokjes ;-)
Ik hoop dat de kennismaking met de volgende snel mag volgen!
Ineke -
19 December 2014 - 18:38
Marleen:
Hoi Kirsten,
Wat fijn om te lezen dat je mentale staat van zijn weer bergop is gegaan. Het is ook meteen in je blog terug te lezen, hij is weer doordrenkt met jouw gevoel voor humor.
Keep up this spirit.
Met je vader heb ik afgesproken dat we naar de tovenaarsschool gaan, zodat wij jou (en nog een paar anderen) in een klap beter kunnen toveren. :)
Lieve groet, Marleen -
19 December 2014 - 23:11
Olga (familie):
Nou Kirsten en Marleen, dan bied ik me aan om ook mee te gaan naar die tovernaarsschool, want hoe meer MAGIE hoe groter de KRACHT.....!!!
Hou vol lieve Kirsten ! xxx -
20 December 2014 - 09:29
Marleen:
Olga, je bent meer dan welkom. We moeten alleen nog even googelen wat de beste tovenaarsschool is -:)