Overzicht fase 3
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
03 November 2014 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Dag 44:2 chemospuiten
Chemo tabletten
Dag 1 t/m 14 en in 1 week daarna afbouwen: Dexamethason
Dag 29 t/m 49: 6-Thioguanine
De verwachting is dat er in het eerste gedeelte tot dag 29 weer vertraging zal gaan komen. Dit komt door het Asparaginase infuus dat al eerder voor leverfunctiestoornissen heeft gezorgd waardoor we niet verder konden. Wellicht reageert mijn lijf er nu minder heftig op omdat het de stof "herkend" maar dat is dus afwachten. In het eerste gedeelte van deze fase dus voor elke kuur bloedprikken om mijn organen in de gaten te houden.
Daarbij is de Dexamethason de grote broer van de beruchte prednison. Met dezelfde bijwerkingen. Dat betekent dus waarschijnlijk weer minder spierkracht in mijn benen, dikker gezicht en haargroei.
Aangezien het afgelopen week voor mij ook al lastiger was om op te staan en te gaan zitten op de bank en de wc gaan we bekijken of we onze bank wat hoger kunnen maken. Zo kan ik wellicht wat makkelijker opstaan en mijn energie wat sparen.
En zo gaan we weer op naar morgen. Start fase 3.
03 November 2014 - 16:25
Corine (denemarken):
Zet 'm op! -
03 November 2014 - 19:59
Marleen:
Wat is er toch een hoop troep nodig om die verrekte kankercellen te verslaan. Pfffff
Met recht kun je na afloop zeggen dat er een Kirsten 2.0 is. Waar je normaal al je cellen vervangt in 7 jaar tijd doe jij dit nu in sneltreinvaart meerdere keren. Zou mooi zijn als je er dan jonger uitkomt. Bovendien heeft dit hele traject jou dan zo mentaal sterk gemaakt dat er in de rest van je leven niets meer is dat jou kan stoppen om je dromen waar te maken.
Lieve groet, Marleen -
09 November 2014 - 01:01
Nienke (mamafit):
lieve kirsten,
heel veel succes met fase 3!
mss weet je het al maar bij thuiszorg winkel verhuren ze ook toilet verhogers.
maakt het mss net allemaal ietsje makkelijker.
liefs nienke